Nemt at købe bæredygtig og økologisk personlig pleje med en webshop, der har taget stilling

07 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Lægger du vægt på, at dine personlige plejeprodukter skal være både bæredygtige og økologiske, synes du måske, at det kan være lidt svært, når du handler i en almindelig butik eller på en almindelig webshop. Der er de økologiske varer blandet sammen med alle de varer, der ikke er. Dermed kan det tage lang tid for dig at finde frem til, hvilke produkter der lever op til de krav, som du stiller til det.

For at gøre det meget nemmere for dig selv at købe personlig pleje kan du handle på en webshop, hvor de har samme værdisæt som dig. Dermed behøver du ikke at tænke over, om varerne nu er økologiske eller bæredygtige. Det er alle varerne.

En god webshop for dig at begynde på, når du stiller de kriterier til dine plejeprodukter, er Goodbrands. De går meget op i, at de kun forhandler bæredygtige og økologiske varer, der samtidig passer til deres brand om at være unikke og trendy. Du kan dermed finde produkter fra mange forskellige lande og i mange forskellige prisklasser hos dem. Fælles for dem er det økologiske og bæredygtige.

Vælg plejeprodukter efter din hudtype

Når du køber hudplejeprodukter, bør du ikke kun tænke på, at de skal være økologiske og bæredygtige. Du bør selvfølgelig også lægge vægt på, at det skal være nogle, der passer til din hudtype. Der findes en række forskellige hudtyper og for at give din den bedst mulige pleje, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en creme, der passer til.

En tør hud kræver en helt anden form for creme end en fedtet hud. En kombineret creme kræver en helt tredje form for creme. Derudover kan du have problemer som akne, rødme i huden eller lignende, der også kan afhjælpes eller i hvert fald dæmpes med den rigtige creme.

More articles