Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – find en streamingtjeneste som matcher dine behov

26 May 2020 Astrid Pedersen
image

Står du for at skulle vælge streamingtjeneste – og er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge Netflix, HBO Nordic, C More eller Viaplay? Så kan du med fordel læse med her

Netflix og HBO – de fedeste serier

Måske har du hørt om succesfulde serier så som Breaking Bad, Orange Is The New Black, Game Of Thrones, Stranger Things, Westworld og A Handmaids Tale. Disse serier har aldrig været vist på tv, men kan til gengæld findes eksklusivt hos henholdsvis Netflix og HBO.

Disse to streamingtjenester har nemlig det til fælles at de har et stort udbud af egenproduktioner. Netflix er også stærk på dokumentarer og serier som er produceret i forskellige lande, og kan således tilbyde andet end engelsksprogede serier. Den dansk producerede ungdoms serie The Rain er et eksempel herpå.

HBO er kendt for særdeles storslåede produktioner, hvor Game Of Thrones er blandt de absolutte flagskibe. Så elsker du at binge serier, er Netflix eller HBO noget for dig.

Streamingtjenester til børnefamilierne

Har du børn, vil det give mening at vælge en streamingtjeneste med et velassorteret udvalg af indhold rettet mod børn og unge. Blandt disse tjenester står Netflix også stærkt – men det absolut mest seriøse bud på en familie rettet streamingtjeneste er Viaplay.

Det er ikke uden grund at Viaplay er den mest populære streamingtjeneste i de nordiske lande. Viaplay tilbyder nemlig, foruden et stort børne univers, en bred vifte af sports indhold. Viaplay har nemlig ”arvet” TV3 og 3+ rettigheder til større fodboldkampe, Formel 1 løb og andre vigtige sports begivenheder. Og så tilbyder Viaplay også en bred vifte af kendte serier og film for hele familien.

Er familien fan af de svenske krimi serier, er der en vis ræson i at vælge C More som streamingtjeneste. Denne tjeneste er nemlig under svensk agentur, og har således et stort udbud inden for netop denne genre.

Du kan læse mere om Netflix, HBO Nordic, C More og Viaplay på techglad.dk

More articles