På et slagteri kan de tit imødekomme din forespørgsel

05 April 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Når du er nede at handle i din dagligvarebutik, og du skal have købt noget kød for eksempel, så er det ikke altid, at de har deres egen slagter på det sted.

Det meste luksus, du kan opleve her, er, at de har skrevet på pakken med hakket kalv og flæsk, hvad der præcis er i på grammet, så man også betaler lige efter, hvor meget man skal have og bruge.

Men noget af det er allerede ved at miste farve, og er det ikke også som om, at det er begyndt at lugte lidt?

Det er jo meget praktisk, man kan købe de fleste ting samme sted, når man skal handle ind, hvis man har en travl dag, men så tager man også til takke med det, man får, og det kan være en grund til, at prisen er relativt lav.

Men hvis man har tid og gerne vil gøre lidt mere ud af det, så handler man hos en ordentlig slagter, for så kan man mere eller mindre få det, som man gerne vil have det.

slagteri

Slagteriet giver dig det, du efterspørger

På sådan et slagteri kan du for det meste sige, hvad det er for nogle udskæringer, du gerne vil have, og du kan måske ligefrem vælge, hvad det er for et stykke kød, som du gerne vil have, og hvad der skal skæres fra, og hvad der skal efterlades.

Man må jo egentlig gerne se den montre med en fremvisning af, hvad stedet ligger inde med, som inspiration til, hvad man godt kunne tænke sig.

Som regel er det også her, man kan hente inspiration til, hvad man mere kunne ønske sig at få med sammen med kødet.

Men som sagt får man det sådan, som man efterspørger det hos slagteren, og det er en kvalitet og luksus, som man ikke får andre steder.

More articles