Professionel gulvafhøvling i Risskov – find tilbud online

11 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Et linoleums gulv, som har set bedre dage, er ikke det smukkeste syn. Har du overtaget et hus eller en lejlighed med et trægulv dækket af gammelt linoleum, kan det godt betale sig at undersøge, om trægulvet er intakt. Er træværket sundt, og virker trægulvet tykt og massivt, kan trægulvet godt gå hen og blive rigtig flot med den rette behandling.

Få et flot trægulv med en professionel gulvafhøvling

Før i tiden var det meget moderne at lakere trægulve med mørk fernis for at beskytte gulvets overflade – og fordi de var moderne med mørke gulve, som matchede det tunge og bastante decor. Senere hen er denne type gulve gået hen og blevet knap så populære, og mange boligejere valgte derfor at dække gulvene med linoleum. Som gulvbelægning er linoleum nemt at have med at gøre. Det er rengøringsvenligt og forholdsvis slidstærkt – og så er det nemt selv at lægge oven på et trægulv.

Sandsynligheden for, at du finder et intakt – men måske noget medtaget – trægulv neden under linoleummet, er således stor. Men du vil også opdage, at trægulvet ikke er så kønt, som det kunne være. Det er sandsynligvis dækket af rester af lim og spartel masse fra montering af linoleummet, og samtidig vil det stadig være i besiddelse af den mørke fernis. Den eneste måde, hvorpå du kan få et lyst og lækkert trægulv, er ved en grundig, professionel gulvafhøvling.

Få et tilbud på en effektiv gulvafhøvling hos dit lokale gulvfirma

En gulvafhøvling bør altid udføres af en håndværker med ekspertise og erfaring inden for behandling af trægulve. Du kan nemlig risikere at beskadige dit nyligt opdagede trægulv, hvis du selv forsøger dig med den tunge gulvafhøvling maskine.

En kompetent fagmand vil have langt bedre forudsætninger for at opnå et smukt og ensartet resultat. Du kan få et tilbud på gkservice.dk

More articles