Rekruttering til nationale og internationale virksomheder

Rekruttering til nationale og internationale virksomheder

En virksomheds trivsel og drift, afhænger i stor grad af at have de korrekte medarbejdere. Det er dem som udfører det daglige arbejde og får virksomheden til at blomstre. Derfor er det essentielt at finde de rigtige kandidater til at fylde disse positioner, da de vil fremme firmaets succes og vækst.

Rekruttering: Find den rigtige kandidat til jobbet 

Siden vi startede vores rekrutteringsvirksomhed i 1998, har vi formået at finde de perfekte matches til mange forskellige selskaber, på både nationalt og internationalt plan. Vi er nu er af Europas største HR-konsulenthuse og har 50+ kontorer spredt over 36 lande på verdensplan, med mere end 700 partnere og medarbejdere.

Dette betyder at du som virksomhedsejer og kunde  hos os, får adgang til de mest eftertragtede og professionelle kandidater, på globalt plan. På den måde er du sikret, altid at finde den helt rette til jobbet. 

Vores virksomhed kan være behjælpelige med en lang række af ydelser, inden for HR konsulentydelser med Executive Searches, Rekruttering, Test/Assessment og Outplacement.

Vores store erfaring og brede internationale netværk, giver os grundlag for at finde de bedste individuelle personligheder, som kan være potentielle samarbejdspartnere til din virksomhed. Vores erfaring bygger på mere end 3000+ allerede besatte stillinger i Danmark, med specialeområder som: IT, Salg, HR, Økonomi, Finans, Logistik, Produktion m.fl. Dette vil sige at du som kunde, får adgang til at undersøge og vurdere fremtidige kandidater til din ledige stilling, igennem et stort kartotek af professionelle fagfolk, på tværs af brancher.

Vores databaser indeholder profiler fra mere end 650.000 professionelle og indeholder med garanti også den medarbejder du søger. Vi vil gerne hjælpe dig, til at få din virksomhed til at vokse til sit fulde potentiale, igennem et erfarent og kyndigt personale, som kan assistere dig i dette. 

Ønsker du at vide mere omkring rekruttering og dine muligheder herfor? Så kan du med fordel se mere på ISG.com’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde yderligere information om dette: https://www.isg.com/da/subsidiary/denmark/