Se så at få opdateret til en dobbeltseng!

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
Se så at få opdateret til en dobbeltseng!

Det har været meget hyggeligt for jer som par at have en halvandenmandsseng eller måske en sovesofa at sove i, fordi I godt kunne lide at putte jer tæt sammen hver aften og sove i hinandens favn.

Måske har det faktisk været en sovesofa, som den ene af jer tog med, da I flyttede sammen, og der har været så mange gode minder i den; og så var den også praktisk, fordi I kunne bruge den som flere typer af møbler, hvilket også var smart, når I nu var studerende og ikke havde så mange penge at gøre godt med.

Dog føles det med tiden også lidt som et nostalgitrip, at I beholder den upassende seng, da den både er ved at være godt slidt, og så passer den bare ikke til jeres forhold længere.

Det er ved at være tid til en dobbeltseng.

Få bedre plads til jer i en dobbeltseng

Dog har det længe føltes så voksent at få sig en dobbeltseng, for selvom I havde plads til den derhjemme, så var der jo alt for meget plads i sådan en seng, når I nu ikke fyldte mere, end hvad der var plads til i en almindelig seng.

Men I har indset, at I også har taget lidt på, og så nyforelskede er I heller ikke længere, end at I godt tør indrømme, at det kan blive for varmt at ligge så tæt sammen hver nat, og så vil man gerne have plads til at folde sig lidt ud, når man sover.

Det kan blandt andet blive rart for den anden part, hvis man rokker sig meget rundt i løbet af natten.

Så beslutningen er taget, at det er på tide at udskifte den gamle seng med en dobbeltseng, så hvor finder man lige en god en af slagsen?

Du finder i hvert fald ud af, hvad det er for nogle, som I skal gå efter på https://sovneksperterne.dk/bedste-dobbeltseng-test.

Flere Nyheder