Silketørklæder går aldrig af mode

10 September 2019 Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Hvis du er modebevidst opdager du hurtigt, at mode trends ændrer sig hurtigt, med nye trends, der opstår hver sæson. Uanset hvordan trenden ændrer sig, er sandheden at næsten enhver moderigtig person har flere silketørklæder, pashminawear er klassisk og går aldrig af mode.

Bind silketørklædet rundt om din hals

Den mest grundlæggende måde at bruge et silketørklæde på, er at binde det rundt om halsen. En simpel knude med et lille silketørklæde rundt om halsen får dig til at se elegant ud.

Selvfølgelig kan du også vælge et langt tørklæde og hænge det rundt om din hals. Et hængende tørklæde vil forlænge nakken og få dig til at se højere og tyndere ud.

Brug det om hovedet

Bær et silketørklæde over dit hoved som pandebånd for at skabe et retro-look, der får dig til at se mere ud.

Du kan binde enderne af tørklædet rundt om kæben, ikke kun for at fremvise linjen i dit ansigt, men også for at gøre dine ansigtstræk mere symmetriske.

Du kan også dække dit hoved helt med et silketørklæde, og blot vise din pande, og binde tørklædet bagpå din hals. Denne kombination gør ligeledes retro-looket skarpt og levende.

En endnu lettere måde at gøre dette på er at binde dit hår direkte med et silketørklæde. Det kræver ikke noget specielt, men det er også en god måde at vise din charme på.

Pynt øreringe med et silketørklæde

Pak silketørklædet rundt om øreringene for at gøre dem mere dekorative, så de originale neutrale øreringe bliver smukkere.

Bind silketørklædet rundt om dit håndled

Når du bærer en ærmeløs top om sommeren, kan du også binde et silketørklæde om din arm, det er meget stiligt og skjuler ovenikøbet fedt på armene.

Hvis du synes, at din top er kedelig, skal du vælge et farverigt silketørklæde og binde det omkring manchetten, det gør dit look til at være mere delikat.

More articles