Skaf noget bobleplast på forhånd

24 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er rigtig mange firmaer, som der benytter sig af bobleplast, når de skal bruge noget beskyttende emballage.

Det er både lagerfirmaer, produktionsfirmaer, onlinefirmaer med forsendelser og meget andet, for der bliver sendt mange pakker i løbet af sådan en dag, om det er nogle, man kan have i den ene hånd, eller man skal bruge en gaffeltruck til at løfte den.

De kommer også via private budfirmaer og det velkendte postvæsen, så de har nok at lave i løbet af dagen og forsvinder derfor næppe med det samme, selvom vi er holdt op med at sende så mange breve.

Og når man skal sende pakker af forskellige størrelser og omfang med varer i, om der er en eller mange i samme pakke, så er bobleplast den smarte løsning i langt de fleste tilfælde, da man kan forme det til at passe i forsendelsen, og man kan aftage stykker efter mål, som der passer til den givne opgave.

Bobleplast

Det kan svare sig for dig i mange tilfælde at have bobleplast liggende

Selv hvis det skulle ske for sådan et firma, at de løber tør for bobleplast en dag, så har de som regel noget i reserve, eller de kan åbne nogle af de andre kasser, de får ind i deres virksomhed i en anden sammenhæng, fordi mange andre firmaer også bruger bobleplast, og så kan man jo genbruge det!

Det er også godt for miljøet.

Men som privatperson kan det måske komme lidt bag på en, at man skal sende en pakke en dag, som kan være til en ven, der bor langt væk, eller man skal sende en solgt vare privat til en anden person.

Og så har man pludselig brug for bobleplast, men det har man så ikke, hvorfor man må finde på en (dårlig) nødløsning.

Derfor er det fordelagtigt for dig, hvis du allerede nu anskaffer dig en del bobleplast, så du ved, at du har det liggende, hvis der skulle blive brug for det.

Det fylder ikke så meget, og det kan holde længe.

Det kunne være her fra: https://www.billigemballage.dk/shop/37-bobleplast–boblefolie/ 

More articles