Smykkerne både til hverdag og fest

27 september 2021 admin

editorial

“Diamonds are a girl’s best friend”

… sådan lyder den oldgamle men meget velkendte sang. Og der er ingen tvivl om, at diamanter og generelt smykker er noget som kan gøre enhver pige glad. Derfor kan det også være svært for både kærester, familie og venner at finde noget, som giver mening at give.

For selvom at der findes et hav af smykker, er smykker selvfølgelig også en super privat ting at give, og derfor kan det også være svært at finde noget der passer til lige præcis den enkelte person. Et godt bud kan for eksempel være om personen bedst kan lide guld eller sølv – er personen til store ting eller mindre ting. Alle de her typer for ting, skal man tænke over. 

Derfor kan det også være en god idé at researche lidt på markedet og eventuelt besøge en smykkeforhandler, så man kan mærke smykkerne i hænderne. 

De forskellige smykkevarianter

Den klassiske variant som oftest er med sten, kan også være til den klassiske pige. Her er det vigtigt at vide, om personen godt kan lide farver, da du oftest også kan få ringe og halskæder i sten – men i farvnere blå, pink eller grøn. 

Det mere rå look uden sten kan også være relevant. Her er det med enkelt og sofistikeret, som nogle piger godt kan lide, hvis de synes, at det andet bliver lidt for pusse-nusse. 

Du kan også vælge at give noget som er lidt mere enkelt for eksempel et armbånd. De bliver automatisk lidt mere neutrale, da det virke mindre voldsomt en for eksempel en ring. Hvis du vælger en ring, er det meget vigtigt, at du også er OBS på din relation til personen, da ringe også symboliserer intens kærlighed.

Du kan se mere om de forskellige smykker og typer lige her: https://caratdiamanter.dk/maerker/id-fine.

Flere Nyheder