Steder at placere en bademåtte

11 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det burde ikke give så meget knas i systemet, hvor man skal lægge sådan en bademåtte, men derfor kan vi godt komme med nogle forslag til, hvor man skal gøre det, da det faktisk kan blive ret individuelt, hvor man skal have dem liggende.

For ikke to badeværelser er ens, så det kan blive svært lige at regne ud, om man kan lægge dem samme steder i ens badeværelse, som naboen gør det. Det kan man godt efterligne, men man skal stadig gøre det tilpasset ens eget hjem.

Et godt eksempel er, at man bør lægge bademåtter der, hvor man lige træder ud af badet, hvilket kan være i brusekabinen, eller når man kommer op af badekaret.

Det er nemlig ofte her, at man kommer ud i en skæv vinkel, hvor man er lidt desorienteret og ikke kan se for em, vand i øjnene og hår nede foran en.

Det behøver ikke være en stor bademåtte, men den skal heller ikke være for lille; der skal nemlig helst være plads til, at man kan placere begge fødder og have dem lettere spredt, hvis man lige et kort øjeblik mister førligheden.

Faktisk er det også en god idé at have en endnu større bademåtte liggende, for udover at man kan have fast grund under fødderne de fleste steder på badeværelset, så er det også en god kilde til at samle op.

På den måde slipper man for frygten ved at træde ud på våde fliser, og man skal heller ikke bruge så lang tid på at fjerne vand bagefter, da det er suget op i måtten.

Og selvom bademåtten så måske er lidt ulækker i tiden efter, så er den hurtigt tør igen, da den naturligt suger vand til sig – og skulle den blive lidt sur at lugte til, så kan man altid smide den til vask.

 

Flere Nyheder