Udbrændt og stresset? Lær at heale med Reiki

Udbrændt og stresset? Lær at heale med Reiki

Er du behandler som for eksempel zoneterapi, massør eller kropsterapeut, og arbejder du derfor ofte i tæt kontakt med mennesker? Så oplever du sikkert ofte en uforklarlig følelse af udkørthed. Dette kan skyldes at du overfører en del af din egen energi til din klient, og ikke får ladet op igen. Og det kan godt gå hen og blive farligt for din balance og harmoni.

Lær at heale med Reiki – sikkert og effektivt

Hvis du ønsker at lære hvorledes du kan heale uden at slide på dine egne indre energi ressourcer er Reiki den rette vej at gå. Reiki er en metode som tillader dig at gøre brug af universets uudtømmelige helende kræfter frem for at tære på dine egne. Når du er indvidet i Reiki universet vil du kunne kanalisere de helende energier fra universet gennem dig selv til klienten. På den måde bliver du ikke selv overbelastet og tømt for energi.

Samtidig vil du gennem Reiki være beskyttet imod transfer af patientens energi. Dette betyder at du ikke risikerer at overtage patientens energi og dermed udvikle sygdoms symptomer eller miste din indre balance. Og så vil du gennem Reiki kunne heale dig selv, skulle du komme ud for energi forskydninger eller andre forstyrrelser i dit indre flow.

Hvor kan jeg lære Reiki healing?

Hos Christo Blaak (Padam) kan du i løbet af blot en weekend kunne lære de fundamentale principper i Reiki healing. I løbet af kurset vil du blive indvidet i Reiki gennem fire trin, og dermed blive en del af Reiki universet. Du vil blive ført igennem guidet meditation, og selv prøve at heale dig selv og andre. Hvis du ønsker at gå videre med Reiki healing kan du gennem efterfølgende kurser få endnu mere lærdom omkring eksempelvis fjernhealing og selv healing, og måske til slet blive Reiki mester.

Du kan læse mere om Christo Blaak (Padam) og kurser i Reiki healing på hjemmesiden christo.dk