Vælg en støttende bedemand

Vælg en støttende bedemand

Har du mistet en kær og ønsker en god og værdig afslutning på dennes liv? Deri ligger bisættelsens formål. Det skal være et farvel til familie eller venner, hvor du får mulighed for at mindes vedkommende. Der bør være plads til at græde, grine og hygge. Det er en lille opskrift på en dejlig bisættelse.

Bisættelsen minder meget om begravelsen. Forskellen er hvor den afdøde skal hen efter den højtideligheden i kirken. Ved begravelsen bliver kisten båret ned i et hul i jorden, men ved bisættelsen føres kisten ind i en bil, der kører mod et krematorium. Bisættelsen er blevet en mere almindelig behandling af den afdødes krop. 

 

Din lokale bedemand

Ønsker du en pålidelig og tryg bedemand? Så skal du henvende dig hos Svane Begravelse. De udfører bisættelser i Ishøj.

Hos Svane Begravelse er du i de bedste hænder. De vil gå til det yderste for at gøre din kæres bisættelse til en mindeværdig og smuk dag. Du skal ikke bekymre dig om noget – hellere bare have en god stund med familie og venner, hvor I kan mindes et godt menneske.

Svane Begravelse er en erfaren bedemand, der har udført nogle exceptionelle og smukke bisættelser. Dette kommer til livs gennem deres kerneværdier; de har en kæmpe respekt for familie og den afdøde. Dermed udfører de alt deres arbejde med etisk korrekte metoder.

 

De gør det med glæde for dig

Bisættelser er Svane Begravelses specialitet, og derfor kan de udføre forarbejdet og selve bisættelsen uden at være til besvær eller dyrke ubehageligheder for de nærmeste. De vil høre og forstå den afdødes liv og ønsker, såvel også som familiens største prioriteter til selve bisættelsen. 

Er det svært at håndtere sorgen? Det gør slet ikke spor. Din lokale bedemand hos Svane Begravelser vil med glæde støtte, lytte og hjælpe hvis muligt. De vil ikke presse dig til noget. Al sorg er tilladt, og der findes tid og plads til det. Selvfølgelig.