Få styr på problemhud med den rette hudpleje

17 august 2020 Astrid Pedersen
Få styr på problemhud med den rette hudpleje

De fleste af os sætter pris på en blød og behagelig hud, som signalere sundhed og giver en ungdommelig udstråling. Det er dog ikke alle som er velsignet med en sådan fra naturens hånd. Men med den rette hudpleje rutine kan du hjælpe huden på vej.

Hvad stiller jeg op med fedtet hud?

Hvis din hud har en tendens til at blive fedtet og få tilstoppede porer har du sikkert prøvet at rense den på alle mulige måder. Det er dog vigtigt at du ikke udpiner din fedtede hud med skrappe sæber eller al for hyppig vask.

En del af årsagen til den fedtede hud er nemlig en ubalance i huden som forårsager over produktion af talg fra hudens kirtler. Du bør derfor i stedet rense din hud med en mild rense creme og i så vidt muligt omfang undlade at bruge vand når du foretager afrensning.

Selv om huden er fedtet skal du stadig bruge plejende cremer. Du kan med fordel vælge lette produkter uden så højt et indhold af fedt eller olie – og gerne supplere med en nærende serum. På den måde kan du genskabe balancen i huden.

Ønsker du ekstra dybde rens kan du anskaffe en mild eksfolierende rense creme som kan hjælpe dig med at holde bumser og hudorme på afstand. Og en gang om ugen kan du med fordel anvende en rensende ansigtsmaske, eventuelt en med aktivt kul som binder snaves og skidt som måtte have samlet sig i porer og i hårsække.

Hvor finder jeg de bedste hudpleje produkter online?

Uanset om du lider af fedtet, uren, tør eller irritabel og sensibel hud kan du finde hudpleje produkter som kan hjælpe dig til en smuk og frisk tein hos den internationale kosmetik kæde Sephora. Du kan se det store udvalg af produkter til din daglige hudpleje på sephora.dk

Flere nyheder