Terrassebrædder - Hvordan skal din fremtid se ud?

Terrassebrædder – Hvordan skal din fremtid se ud?

Terrassebrædder – Giver atmosfære i dit hjem 

Har du altid drømt om en terrasse, med plads til sol-badning, familiemiddage og havefester, men har frygtet de omkostninger som ville følge med den? Eller har din eksisterende terrasse måske set bedre dage og trænger til en kærlig hånd, så du igen kan nyde godt af den danske natur? Så er du kommet til det rette firma. Hos os er du sikret varer af høj kvalitet, til yderst fair og konkurrencedygtige priser.

Når man skal bygge en terrasse, hvad enten det er i egen bolig eller sommerhus, så er der aspekter af dette, som er vigtige at tage højde for. Træet er fundamentet for hele processen og hvis materialerne ikke er i orden, er den teknik og finesse brugt til at udføre arbejdet, ikke længere essentiel. Ganske simpelt fordi, der ikke kan udføres godt håndværk, på et dårligt fundament.

Træet brugt til udførelsen af din terrasse, skal være kraftigt, holdbart og slidstærkt. Dette er din garanti for at det vil holde til livets gang og sikre din tilfredshed, mange år ud i fremtiden. Da vi alle ved at det danske vejr kan være ganske omskifteligt, vil det eksempelvis være nødvendigt at overveje, hvor ofte man vil kunne give træet pleje og hvor meget af tiden, det vil være udsat for naturens kræfter. Derfor anbefaler vi disse to varianter: 

• Trykimprægnerede terrassebrædder – Div. mål 

• Brunimprægnerede terrassebrædder – Div. mål 

Disse to typer af træ er ikke blot behandlede, til at være stærke og robuste, de giver også et let og naturligt udseende til din terrase. Det autentiske træ giver en hjemlig atmosfære og er med til at skabe helhed i dit hjem. Trykimprægneret træ er meget modstandsdygtigt overfor elementerne og generel slitage. Det samme er brunimprægnerede terrassebrædder, som dog vil være en smule mere modtagelige for kontakt med vand og fugt. Er du i tvivl om hvilket look eller materiale som er mest hensigtsmæssigt, til opbygningen af din terrasse? Så er du mere end velkommen, til at komme forbi en af vores butikker og få professionel sparring, med en af vores kyndige medarbejdere omkring din byggeproces. 

Ønsker du at vide mere om terrassebrædder og dine muligheder? Så kan du med fordel se med her, for mere information.