Vil du have flotte New Yorker vinduer?

Vil du have flotte New Yorker vinduer?

Drømmer du om at skabe en fed stil i dit lejlighed? Eller måske på dit kontor? Så er New Yorker vinduer det oplagte valg. Disse giver rummet kant og stil og så er de også praktiske. De kan nemlig let fungere som en form for opdeling af rummet. Samtidig med at du får lys ind over alt.  Vil du vide mere om New Yorker vinduer? Læs med her!

Passer New Yorker vinduer til mit rum?

New Yorker vinduer fås typisk i flere forskellige udgaver. Det kan både være som en væg eller som en skydedør. Disse kommer så i flere størrelser, alt efter hvor mange fag din væg eller dør skal have. 

New Yorker vinduer som vægge og døre passer ind rigtig mange steder. De kan fungere som en smart opdeling af din lejlighed. De kan også fungere som skillevægge på kontoret. Fordelen er, at der kommer opdeling i rummet, men uden at al lyset lukkes ude og uden at man føler sig spærret inde i en lille boks.

New Yorker vinduet kan passe ind som opdeling af rum som:

– Stue og køkken/alrummet

– 1-værelses lejligheden

– Det store åbne kontor

På kontoret kan en New Yorker skydedør også være ideel at bruge på en lang gang med mange rum. På den måde føles rummene ikke så lukkede, og der kommer masser af lys ind. 

Hvor kan jeg købe stilfulde New Yorker vinduer?

New-Yorker.dk fremstiller en lang række af utrolig flotte vinduer i New Yorker stilen. De producer både skydedøre og vægge med 1 fag eller op til 6 fag. Hvert fag har 4 glas. Du kan se meget mere på deres hjemmeside, hvor du også finder et katalog med oversigt over alle produkter fra firmaet. Besøg siden her.

Drømmer du om at opdele dit rum eller kontor med stil og kant? Så skal du vælge New Yorker vinduer.